INNAX, De Installatiedesk en Technion adviseurs bundelen de krachten

Graag informeren wij u over een mooie ontwikkeling binnen onze organisatie: De Installatiedesk en Technion zijn per 28 mei 2019 onderdeel geworden van INNAX Gebouw & Omgeving. Met het samengaan ontstaat een groep van ruim 200 medewerkers, met een duidelijke versterking op het gebied van engineering en installatietechniek tot gevolg. Voor De Installatiedesk en Technion betekent het een mooie verbreding naar de integrale proposities van INNAX als gebouwverduurzamer.

Samen het verschil maken
Dat de energietransitie enorme uitdagingen voor de gebouwde omgeving met zich meebrengt zal geen verrassing zijn. Samenwerking wordt steeds belangrijker om de beste oplossingen aan te bieden en aan de vraag te kunnen voldoen. INNAX en De Installatiedesk en Technion zijn in dat opzicht een perfecte match om versneld de verduurzamingsopgave aan te gaan. We delen dezelfde missie en willen met innovatieve oplossingen het verschil maken.

INNAX Gebouw & Omgeving
INNAX heeft als missie om gebouwen en woningen zodanig te verduurzamen dat deze zelfvoorzienend worden in hun energiebehoefte. Hierbij staan gebruikerswensen, lagere kosten voor energie en onderhoud, lagere CO2-uitstoot en ontzorging centraal. Met een integrale visie op energie, techniek, duurzaamheid en veiligheid zorgt INNAX voor een comfortabele en gezonde werk- en leefomgeving.

Missie onveranderd
In deze nieuwe samenstelling zullen we nog beter in staat zijn om u te helpen bij de verduurzaming van uw gebouwen en woningen. De ‘Energizing the future’-missie van INNAX is wat ons betreft een hele passende, waar wij ons graag bij aansluiten.

In beginsel verandert er voor u als relatie of opdrachtgever niets. Mocht u naar aanleiding het bovenstaande vragen hebben dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Met vriendelijke groet, Ronald Spoelstra & Henk Waslander